Over ons

We kunnen alles uit de natuur halen om onszelf te genezen

Steeds meer gaat mijn interesse uit naar hoe we onszelf kunnen genezen door onderdelen uit de natuur te halen. 

Zelf ben ik opgegroeid met een moeder als natuurgeneeskundige, dus vreemd is het niet dat mijn interesse hier al in bestaat. Juist in deze tijd waarin we leven, wil ik zo natuurlijk mogelijk leven. 

Ik was op zoek naar Dennennaalden voor mij en mijn gezin om mezelf te beschermen tegen spikeproteine en kwam erachter dat deze dennennaalden nog voor veel meer nuttig zijn.

Ik hoop dat ook jij hier veel aan kunt hebben.

Alle gezondheid,

 

Esther Muizelaar

Ons bedrijf

Dit bedrijf is opgericht in 2021. De dennennaalden worden zelf geplukt in Nederland. De dennennaalden komen van de Pinus Nigra, oftewel de Zwarte Den.

Over Esther

Als Yoga docent voor volwassenen en kinderen ben ik mij bewust van mijn eet- & leefpatroon. Voordat ik kinderen kreeg woonde ik voornamelijk in het buitenland; binnen- en buiten Europa. Ik leefde daar dicht met de natuur. Ik hoop dat de mensheid steeds meer de schatten van de natuur gaat opzoeken, om zo vitaal mogelijk te kunnen leven.

Superfood

Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die de mens kent. Het is een superfood. Dr. Mikovitz legt uit dat het tegengif voor spike-eiwit aanwezig is in dennen, sparren, sparren en ceders. Van dennennaaldolie is bekend dat het kanker, ontstekingen, stress, depressie, pijn, luchtweginfecties zoals longontsteking, griep en COVID-19 behandelt. Dennennaaldthee doodt ook parasieten. 

 

 

Winkelwagen